Antibiotics

Browse

Antibiotica

Antidepressiva

Antivirale middelen

Bipolaire stoornis

Diabetes medicijnen

Erectiestoornissen medicijnen

Geneesmiddelen

Gewichtsverlies

Hoge bloeddruk medicijnen

Geneesmiddelen tegen kanker

Maagbeschermers

Pijnstillers

Psychedelica

Onderzoekschemicaliën

Slaappillen

Steroïden kopen

Stoppen met roken

Anesthetisch

Koop Antibiotica zonder recept

Bij kopenzonderrecept.com, een betrouwbare online apotheek, kunt u antibiotica kopen zonder recept in Nederland, Duitsland en België. We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om een snelle afspraak met een arts te regelen, vooral als je druk bent. Daarom bieden wij u een eenvoudige en veilige manier om hoogwaardige antibiotica te bestellen, zonder de moeite van recepten. Onze service is discreet en vertrouwelijk, en onze producten zijn afkomstig van erkende fabrikanten.

Of u nu amoxicilline, azithromycine of een ander antibioticum nodig heeft, u vindt bij ons wat u zoekt. Vergeet echter altijd om antibiotica verstandig en alleen zoals voorgeschreven door een arts te gebruiken. Voel je vrij om onze website te bladeren voor meer informatie over ons assortiment en hoe te bestellen. Uw gezondheid is onze prioriteit, en wij zijn hier om u te helpen, snel en gemakkelijk.

Wat zijn antibiotica

Vaak worden antibiotische verbindingen afgeleid van geïsoleerde stoffen in de natuur. Penicilline, bijvoorbeeld, werd per ongeluk ontdekt door Sir A. Flemming in 1928 toen hij wilde begrijpen waarom de bacteriën die hij cultiveerde in zijn laboratorium waren gestorven. Uiteindelijk realiseerde hij zich dat een vorm van het geslacht Penicillinum, dat uiteraard penicilline was, zijn dozen van cultuur had binnengedrongen!

Antibiotica zijn effectief tegen bacteriële infecties:

Bacteriostatische antibiotica voorkomen de verspreiding van bacteriën; Bactericide antibiotica vernietigen de bacterieën.

Hun actie eindigt met dit soort ziekteverwekkers: deze geneesmiddelen hebben geen actie tegen virussen of andere besmettelijke agentia. Er zijn verschillende groepen antibiotica, die gericht zijn op families van specifieke bacteriën of een bepaalde bacterie.

Soorten antibiotica

De belangrijkste klassen antibiotica zijn:

Beta-lactamen

ze omvatten penicillines, die de oudste en meest gebruikte antibiotica in de westerse conventionele geneeskunde. Groep A Penicillines werken op een breed scala van microben. Penicillines zijn effectief tegen streptokokkeninfecties (gram-positieve bacteriën) en meningokokken infecties (gram negative bacteria).

Deze familie van antibiotica wordt gebruikt om veel infecties te behandelen (lungen, neus, keel, oren, tandvlees, tanden, spijsvertering en urinewegen, of geslachtsorganen bij vrouwen);

Cyclines

hun actie heeft betrekking op verschillende microben. Cyclines zijn geïndiceerd voor de behandeling van aandoeningen van de luchtwegen en de geslachtsorganen, maar ook voor de bestrijding van acne;

Aminoziden

Deze antibiotica werken tegen gram-positieve bacteriën, vooral stafylokokken. Ze zijn geïndiceerd in geval van ernstige bacteriële infectie en worden vaak intraveneus toegediend;

Macroliden

Deze antibiotica zijn vaak een alternatief voor penicillines voor patiënten die allergisch zijn. Ze werken tegen infecties van het endocriene systeem;

Quinolonen

Fluoroquinolonen worden veel gebruikt om veel infecties te behandelen omdat ze een breed spectrum van actie hebben. Echter, hun orale en injecteerbare gebruik is nu beperkt, vanwege het risico van zeldzame maar ernstige bijwerkingen.

Hoe werken antibiotica?

Tegenwoordig zijn er een groot aantal antibiotica waarvan de werkingswijzen variëren. Sommige werken op de muur of membraan van bacteriën die hun vernietiging veroorzaken. Anderen zullen optreden op het mechanisme van bacteriën om hun ontwikkeling en overleving te blokkeren. Tot slot werken sommige antibiotica rechtstreeks op het niveau van hun DNA om hun splitsing en proliferatie te voorkomen.

Antibiotica, en in het bijzonder penicillines en cefalosporines, veroorzaken soms ernstige of zelfs dodelijke allergische reacties. U moet daarom altijd uw arts of apotheker vertellen als u weet hoe u allergisch kunt zijn voor bepaalde antibiotica.

Wanneer moet ik antibiotica nemen?

Geneesmiddelen bevatten vaak meerdere dagelijkse doses. Het is belangrijk om ze regelmatig te nemen om niet te vergeten. Het is het beste om antibiotica te nemen 30 minuten voor de maaltijd, of zelfs net voor. De maag is inderdaad leeg, wat een betere absorptie van actieve ingrediënten mogelijk maakt. Tabletten en capsules moeten worden ingenomen met een glas water. Orale oplossingen, vaak voorgeschreven aan kinderen, zijn een mengsel van water en poeder om jezelf te reconstitueren.

Hoe zit het met de besmettelijke ziekten?

Antibiotica zijn alleen effectief tegen pathologieën veroorzaakt door bacteriën. Onder hen zijn:

Cystitis;

Bacteriële angina pectoris;

Bakteriële longontsteking;

bacteriële meningitis;

Infecties van de keelholte (ear, tongue, nose).

Vergeet niet dat ze niet effectief zijn tegen virale ziekten (griep, rhinopharyngitis, enz.) en op hun symptomen.

Bijwerkingen van antibiotica

Oral geabsorbeerd, kunnen antibiotica in langdurige behandeling ongewenste spijsverteringseffecten zoals diarree veroorzaken. Onze darmen bevatten inderdaad een groot aantal niet-pathogene bacteriën (die geen ziekten veroorzaken) en nuttig voor onze spijsvertering.

Deze bacteriën vormen onze darmflora. Ze zullen de afbraak van ons voedsel vergemakkelijken, waardoor het mogelijk is voor het lichaam om het te assimileren. Het langdurig innemen van antibiotica kan de dood van een bepaald aantal van deze bacteriën veroorzaken en dus onze spijsvertering dereguleren.

Antibiotica kunnen ook het volgende veroorzaken:

Maagziekten; Gist vaginale infecties; Colitis (inflammation of the colon).

Er zijn ook ernstige, maar veel zeldzamere bijwerkingen, zoals veranderingen in de nieren, lever of beenmerg.

Hoe de bijwerkingen van antibiotica tegen te gaan?

Als een allergie is bewezen, is het essentieel om te voorkomen dat gezondheidswerkers en hebben een document dat voortdurend verwijst naar u. In het algemeen zijn de bijwerkingen na het innemen van antibiotica draagbaar. Deze tips kunnen ze echter verminderen als ze echt onaangenaam zijn:

Bij diarree: een voeding die rijk is aan vezels (banana, witte rijst, brood, enz.), drink 1,5 liter water per dag, vermijd vettige, zoete en pittige voedingsmiddelen, evenals spannende (koffie, alcohol, chocolade…);
In geval van misselijkheid: het inrichten van maaltijden, het kiezen van voedingsmiddelen die weinig geur afgeven en het drinken van gemberinfusies.
Hoe lang duurt de antibioticabehandeling?

De duur van de behandeling varieert afhankelijk van het type infectieziekte en de families van antibiotica gekozen door de arts. In alle gevallen is het noodzakelijk om te verwijzen naar het medische recept. Stop de behandeling niet alleen, zelfs als de symptomen zijn verdwenen.

Bovendien, in een verslag gepubliceerd op 27 augustus 2021, de Hoge Autoriteit voor gezondheidswerkers verstrekt. In de laatste zijn aanbevelingen opgenomen over de kortste keuzes en de duur van antibiotica voor 19 veel voorkomende infecties.

Allergische en antibioticareacties

Wees je bewust van de bijwerkingen van antibiotica op allergische reacties. Ze kunnen optreden in drie vormen:

Minder: licht schudden, huiduitslag;
Ernstig: anafylactische shock;
Stervelingen: Quincke’s oedeem (zwelling van de keel), ademhalingsbak, bloeddruk.

Geconfronteerd met vermoedelijke allergische reacties, is het essentieel om uw arts en andere gezondheidswerkers te informeren. Bovendien gebeurt het dat patiënten bijwerkingen hebben na het innemen van antibiotica, die in werkelijkheid geen allergieën zijn.

Het is erg belangrijk om te weten of u allergisch bent voor bepaalde families antibiotica, omdat deze medicijnen soms worden toegediend in het geval van een ernstige noodsituatie. Zeker, kom dichter bij een allergist.

Behoud

In het algemeen moeten geneesmiddelen worden opgeslagen in een schone en droge plaats, weg van warmte en licht. Na reconstitutie moeten de antibiotica in de koelkast worden gehouden, bij een temperatuur van 2 tot 8°C.

In ieder geval, hergebruik een antibioticum, zelfs als de symptomen vergelijkbaar zijn.

Alcohol en antibiotica

In het algemeen moet alcoholgebruik worden vermeden bij het nemen van medicijnen. Antibiotica interageren niet met alcohol, maar bijwerkingen kunnen onaangenaam zijn. In de praktijk hangt het allemaal af van het type antibioticum en de hoeveelheid geconsumeerde alcohol. Het is beter om uw arts om advies te vragen.

Zwangerschap

In alle gevallen wordt zelfmedicatie met antibiotica niet aanbevolen. Bij zwangere vrouwen is het essentieel om een arts te raadplegen in geval van symptomen die wijzen op een besmettelijke ziekte. Veel medicijnen worden niet aanbevolen tijdens de zwangerschap, vanwege de schadelijke risico’s voor de gezondheid van de zich ontwikkelende foetus.

Penicillines en macroliden zijn antibiotica die kunnen worden gebruikt tijdens een huidige zwangerschap.

Quinolone antibiotica worden niet aanbevolen voor zwangere vrouwen. Baby’s netjes met deze medicijnen na de geboorte getoond aanvallen op de gewrichten. Dit ongewenste effect werd echter niet waargenomen bij baby’s die zijn geboren van moeders die tijdens de zwangerschap quinolonen namen.

Cyclines worden niet aanbevolen tijdens het eerste trimester van de zwangerschap en zijn gecontra-indiceerd vanaf de 4e maand van de bevalling. Melktanden kunnen inderdaad worden gekleurd.

Aminosiden kunnen alleen worden gegeven tijdens ernstige infecties omdat ze risico’s voor het gehoor en de nierfunctie van de baby omvatten

Browse

Antibiotica

Antidepressiva

Antivirale middelen

Bipolaire stoornis

Diabetes medicijnen

Erectiestoornissen medicijnen

Geneesmiddelen

Gewichtsverlies

Hoge bloeddruk medicijnen

Geneesmiddelen tegen kanker

Maagbeschermers

Pijnstillers

Psychedelica

Onderzoekschemicaliën

Slaappillen

Steroïden kopen

Stoppen met roken

Anesthetisch